Уютен втори ден на Коледа с хороскопа на Марица!   ОВЕН Ще бъде

...
Уютен втори ден на Коледа с хороскопа на Марица!
 
ОВЕН
Ще бъде
Коментари Харесай

Вълшебен ден за 3 зодии, съдбата им поднася щедри подаръци

Уютен втори ден на Коледа с хороскопа на " Марица "!

 

ОВЕН

Ще бъде забавен ден, през който би трябвало да работите интензивно. Започнете да действате сами, a малко по-късно ще имате съдружници, на които можете да разчитате. Вечерта ще ви зарадва с положителни вести. Настроението ви ще се усъвършенства и оптимизмът ще се завърне. 

ТЕЛЕЦ

Трябва да решите на какво вярвате повече: на личния си здрав разсъдък или на мнението на другите. Опитите да приведете проектите си в сходство и с двете няма да доведат до триумф. Не са изключени и различия. Опитайте се да реагирате на мнения по ваш адрес умерено и с комизъм.

БЛИЗНАЦИ

Настройте се за работа. Всеки професионален диалог ще е потребен. Можете да се споразумеете за дълготрайно съдействие. Ще съумеете да решите освен свои, само че и непознати проблеми. Хората към вас ще ви бъдат доста признателни за помощта. 

РАК

Не всичко ще бъде елементарно през днешния ден. Проблеми могат да зародят там, където се изискват съвестност и централизация. За благополучие всички неточности могат да бъдат поправени в точния момент. Следобедът е подобаващ за равносметка и правене на проекти. Очакват ви приятни изненади.

ЛЪВ

Вашето дружелюбие се трансформира в непробиваема ризница, която ви защищава от офанзиви на недоброжелатели, саркастични забележки и неконструктивна рецензия. Благоприятен ден във връзка с сантименталните връзки. Любимият човек ще откри метод да ви угоди. 

ДЕВА

Подходящ ден за всевъзможен бизнес и за реализиране на действителни цели. Не би трябвало да губите време за празни фантазии. Съсредоточете се върху това, което можете да постигнете със личните си старания. Можете да разчитате на помощ и поддръжка, само че първите стъпки в определената посока би трябвало да извършите независимо. 

ВЕЗНИ

Ще се справите съвършено с всичко, в случай че повярвате в себе си. Не пропускайте шанса да реализирате креативните си проекти. Разумната спестовност ще ви помогне да избегнете разноски, за които по-късно ще съжалявате. 

СКОРПИОН

Добър ден за решителни дейности. Днес си коства да се доверите на интуицията. Хората към вас не постоянно ще схващат дейностите ви. Трябва да сте по-внимателни, когато става въпрос за финанси. Не би трябвало да се доверявате на съмнителни, само че примамливи обещания.

СТРЕЛЕЦ 

Благоприятен ден. Днес елементарно ще намерате общ език с тези, които са към вас. Вероятни са потребни запознанства. Хората, които срещате този ден, могат да ви станат същински другари. Не са изключени и изкусителни оферти. Ще бъде допустимо да разрешите финансови проблеми.

КОЗИРОГ

Сутринта е нежелателно да се захващате с нови действия, изключително в случай че те изискват дейното присъединяване и на други хора. Възможни са различия с положителни другари и потвърдени съидейници. Следобед са евентуални положителни покупки, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. 

ВОДОЛЕЙ 

Спокоен и удобен ден. Можете да си починете и да се възстановите и да се занимавате с приятни неща. Денят е подобаващ за спорт - не ви заплашва претоварване. Пътуванията ще са приятни и ползотворни.

РИБИ

По-добре е през днешния ден да не вършиме нищо значимо. Възможно е да завършите започнатата по-рано работа, да решите настоящи проблеми, само че е по-добре да не бързате с осъществяването на амбициозни проекти. Втората половина на деня е времето за нови хрумвания. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР